lørdag 29. august 2009

Bursdagskort

Ola-gutten vår fyller 10 år i morgen. Han er utrolig spent på dagen sin og har masse forhåpninger om hvordan dagen vil bli! 10 år og uten bekymringer - det hadde vært noe dere!!

Dette kortet med en søt, liten hänglAr skal Ola få. Motivet er malt med distress. Sommerfuglen er Karen Marieklip ellers har jeg brukt QK, og utstansere. Stæsjet litt ekstra på med glitter, da skimrer det så fint!

På innsiden skal vi skrive en koselig hilsen til 10 åringen vår. Men den er hemmelig!!!

Ellers vil jeg fortsatt takke dere alle som titter innom og legger igjen en hyggelig hilsen. Det setter jeg stor pris på - ha en god helg!

mandag 17. august 2009

Friendship -atc-swapp

Gunn Marit arrangerer en atc swapp med tema friendship i sin blogg. Ta dere en titt i denne
flotte bloggen og bli med!!!!
Her er atcene som jeg har laget til denne swappen.

tirsdag 11. august 2009

Baby kort

Min kusine har fått sønn nr to og i den anledning måtte jeg lage et kort til han. Det ble en enkel
kreativ løsning med fotobilde.


Takk til dere alle som besøker bloggen min - det er såååå hyggelig. Og jeg gleder meg til jeg får bedre tid - da kommer jeg på besøk i flere blogger jeg også!!!
Håper dere har en god uke alle sammen.

Gode klemmer fra Anne

onsdag 5. august 2009

Karoline 9 år

Hei alle sammen ! Håper dere har kost dere i sommer og virkelig fått ladet batteriet til høstens mange utfordringer!!!Jeg har nesten ikke vært på nett i sommer, men nå er hobbyrommet pusset opp så det inspirer til kreativitet. Sommeren byr ofte på stempeltørke hos meg.....til tross for en regnvåt sommer!
Snart har niesen min bursdag, så da måtte jeg sette meg ned å kreere litt. Deilig å være i gang igjen!!!

Jeg bare måtte lage et kort med hest på til Karoline. Derfor måtte jeg lete i bunken med gamle trykk og der fant jeg til slutt et Penny Black stempel. Det er stemplet på glossy, så jeg fargela med LePlume tusjene og det er det leenge siden jeg har gjort nå merket jeg. Trives nok best med distress og malepenslene mine! Derfor ble hÄnglaren malt med distress. Ellers har jeg brukt blomsterpunsj, bordpunsj og bladpunsj fra Martha Stewart. Charmsen er tekstet med prinsesse! Teksten er fra Elsi sine bursdagstekster.
Her er innsiden på kortet, en søt liten hänglar jente malt med distress. Siden papiret er såpass pyntet i seg selv, laget jeg bare en blomst med punsj i det ene hjørnet. Jeg skal skrive en personlig hilsen i det rosa feltet.
Så får vi håpe Karolinevennen liker kortet!!
Ønsker dere alle en riktig god dag! Klemmiser fra Anne