torsdag 26. februar 2009

hAnglar og stAnglar bursdagkort

Så er det tid for noen bursdager igjen, og det er så veldig hyggelig å sette seg ned å pusle litt med stempelsaker, papir og stæsj igjen!!

Dette kortet er laget til ei kjempegod venninne.
Forsiden er skrådelt, langs blondebåndet. Jeg har pyntet med granbarpunchen (som jeg er blitt helt avhengig av!!) primablomster og metallpynt. Stempeltekst...der er jeg litt usikker. Fikk nemlig dette stempelet til jul! Alfabetet jeg har brukt på gratulerer er, qk "Marisa."

Her ser dere litt av bretteteknikken på kortet.

hanglar motivet er malt med distress reinkere. Kalenderen er fra Ett Trykk. Pyntet med en sløyfe som litt ekstra stæsj!

Her er en liten detalj fra blomsterpynten.

Enkel og grei bakside, med personlig stempel.






søndag 22. februar 2009

Posekort

Så er det tid for å lage et kort igjen! Denne gangen har jeg laget et posekort til vårjakten på Stempellosjen.

Jeg har stiplet en hvit papirpose med diverse blåtoner.
Forside:
Stemplene jeg har brukt er en eføy-bord, og tekst fra Stempelglede.
Jeg har brukt puncher til bladene, pyntet med glitter. Rose og metallpynt og garn som bånd.









Innsiden:
Her har jeg også brukt eføy-borden , og tekst i siden. Har laget en tag i lommen, pyntet med garn. Neste side tenkte jeg å skrive en personlig hilsen inne i feltet. Eføy-bord rundt kantene.
Her er tagsene som jeg har pyntet posen med.
Det er stempelglede-tekst på den ene og på den andre skal jeg sette på tallet som vedkommende fyller med qk-tall, eller en tekst som passer.
Baksiden:
Jeg har pyntet et panel med eføybord.
stanset ut en sirkel med punch og stemplet personlig teksttempel inni sirkelen.
Kortet lukkes med garnbåndet som går rundt kortet.
Vips så er kortet ferdig!!!

lørdag 21. februar 2009

Sarah Kay - kort

Denne jenta er jo så utrolig søt da, så hun fortjener kanskje ikke denne "rufsete" stilen som
jeg har prøvd meg på her, men jeg har altså revet og rufset fælt i kantene på kortet. jeg prøvde å lage rufsete kanter på fletteborden også, men dette er jeg ikke fornøyd med. Man lærer av feilene man gjør, heldighvis. Ellers har jeg malt med distress reinkere, teksten er fra Ett Trykk. Blomstene og granbarene er stanset ut. Har brukt gullpapir (fått av mor - tusen takk!!! Klem), magic mesh, gull-metallpynt og gullsløyfe.
Fletteborden i kanten har jeg brukt mal til. Den heter Diamonds Folds. Jeg har kjøpt min på Norli bokhandel. Dessverre har jeg ikke laget innsiden på dette kortet - vet ikke helt hvem som skal få det ennå!

søndag 15. februar 2009

Art pieces utfordring Valentine atc

Som skrevet tidliger er jeg ikke så veldig kreativ om dagen. I går ble det en lang og god utedag i knallflott sol og skilek på jordet med ski og snowboard, glade barn og voksne! Slike stunder må man jo bare ta med seg!!! Forbi oss fikk vi oppleve susen av rallybilene som kjørt forbi huset vårt før de skulle til neste etappe: Anker`n i Hamar. Opp i alt dette glemte vi av valentinedagen, og atcene som jeg skulle legge ut, men her kommer de altså. Jeg laget disse til Art Pieces utfordringen. Hjertet er malt med perfect pearls. Stempelmotivet er ukjent, En hilsen fra hjertet teksten er fra Ett Trykk, rosepynt, granbarpunch og tags er ellers brukt her. Prikkene runndt kanten er tegnet på for hånd. Jeg skulle lage 10 stk, men de fleste ble nesten like så jeg scannet bare disse to.

Håper dere alle hadde en flott valentine dag!!!



Tusen takk for at du titter innom bloggen min - setter stor pris på det! Ønsker deg en god søndag!

lørdag 7. februar 2009

Morsdagskort

Tida flyr og det blir visst ikke så masse tid til kortlaging og blogging om dagen. Jeg vil allikevel sende en stor takk til alle dere som er innom bloggen min og titter. Jeg blir utrolig varm om hjertet når dere legger igjen så mange hyggelige kommentarer også -gromminger!!! I dag daler det ned snø i haugevis her i Furnes og da er det hyggelig å kunne sitte inne med stempler og stasj! Dessuten er det så godt at det er noen merkedager, for da MÅ man liksom prioritere kortlaging ,og denne gang er det:
Morsdagskort
Så er det morsdag og det er tid for å sette pris på min kjære mor! Og da må jeg jo lage et kort!!!
Valget ble et hAnglar motiv denne gang. Jeg har brukt mønsterpapir og stanset ut rammen med spellbinders, stanset ut ,mor, med QK alfabeth (Marisa), granbarpuncher og roser + metallpynt.
Stoffblonde er brukt i kanten. Litt glittter er det i håret også.
Her er innsiden på kortet- har brukt opp igjen ramma fra spellbinders, som ble brukt på forsiden av dette kortet. Har tenkt å skrive en hyggelig hilsen inni kortet her. Har også stanset ut blomster, granbar ogborder. Stemplet tekst og hjerter.
Dette ordtaket sier så masse!!!
Noen detaljer fra pynten!
Da gjenstår det å ønske dere alle sammen en riktig trivelig MORSDAG!!!
Klem fra Anne