lørdag 31. januar 2009

Valentine eske

Det nærmer seg valentine med stormskritt og jeg har laget en eske i den anledning.
Jeg har en del hAnglAr og stAnglAr trykk liggende, så nå fikk jeg endelig brukt dette stempelet.
Det er fargelagt med distress og pyntet med blomster, perler, glitter og et metall hjerte. Jeg har stanset ut granbar i to størrelser og hjertene langs kanten er også stanset ut. "My valentine" er skrevet for hånd. Blondeborden er en papirbord fra Panduro. Jeg har kjøpt sjokoladehjerter innpakket i rød folie til å ha oppi esken!
Slik ser den altså ut;






tirsdag 27. januar 2009

Photo Fun Challenge

Photo Fun Challenge
My sweet friend Lena Katrine gave me this fun photo challenge the other day:*Open the folder "my pictures".*In the 6th folder, take the 6th picture and post it on your blog.*Write something about the picture.*Challenge 6 new people to join this challenge.*Put a link in their blog to let them know they are challenged.





This is a picture from my 6th folder in vertical order. The file only contains photos of my family and our christmastrip in the wood, looking for Father Christmas!! It was a cold and dark evening and we could really get the spirit of christmas. At last we found Santa Claus.... and the children was so happy and they gave him lots of hugs!!! Only one evening, but it gaves me lot of memories!!

Now,...... I am going to challenge: Gunn Marit, Marianne,GunnHege,Tove, Kim og Solveig.

Good luck, friends!!!

lørdag 24. januar 2009

Vennekort

Det er så deilig med helg igjen! Fredagskvelden satt vi på legevakta mye av kvelden, 9åringen vår hadde så inmari vondt i magen (heldighvis var det ikke noe farlig), men han måtte jo få all min oppmerksomhet den kvelden -så først i kveld har jeg vært litt kreativ igjen!


Har laget dette kortet i kveld uten egentlig å vite hvem som skal få det ennå, derfor viser jeg bare framsiden. Jeg fikk dette søte Sarah Kay stempelet av Kirsten til jul og da måtte jeg bare fargelegge med en gang. Men monteringen har det gått litt tregere med i det siste. Har brukt en mal når jeg laget flettekanten, har ellers brukt metallpynt, granbarutstanser og roser til pynt. Rub-ons fra Ett Trykk.


Igjen vil jeg takke dere alle som titter innom bloggen min og skriver kommentarer, det varmer like mye hver gang! Håper dere alle får en riktig god helg - kos dere masse!!!
Klem fra Anne

tirsdag 20. januar 2009

AWARDS

Jeg har vært så heldig å fått disse awardene av Gunn Marit. Tusen, tusen takk vennen. Jeg er kjempeglad!!!

The award is called 'The Marie Antoinette' a Real Person, a Real Award.




The rules are:
1. Link to the person who gave you the award
2. Nominate 7 more persons
3. Link the nominees and let them know about this award
4. Post the award on your blog







The rules are like this:
1. Put a link on your blog from whom you got it.
2. Give it to 5 new blogs (which in their turn have to give it to 5 new blogs).
3. Put a link on your blog to those blogs you give it to.
4. Give the blogs you give the award to a note that you have given them this award.
5. Write 5 things you are addicted to.

My five things I'm addicted to:
Cardmaking, Coffee, StazOn, DistressInk, and friends!!

Jeg velger å gi disse awardene videre til alle dere bloggvenner som besøker bloggen min, siden det er så mange som fortjener disse. Jeg synes det er så vanskelig å sortere ut bare noen - det er veldig mange av dere som betyr veldig mye for meg og ikke minst gir meg masse inspirasjon til kreativ utfoldelse. Dere har masse å gi og jeg setter utrolig stor pris på hjelpsomheten dere gir meg, initiativene flere av dere tar, og ikke minst tiden dere bruker på å kommentere og besøke akkurat min blogg!!! Klem til dere alle!!!

søndag 11. januar 2009

Sjokoladeeske

Koser meg med å lage litt esker om dagen, det er stadig noen bursdager i nærmeste framtid!!!
Jeg kan bare anbefale å lage disse asså - det er kjempegøy!!!!
Jeg har kjøpt inn noen Freia melkehjerter esker. Innmaten er tatt ut og det er laget ny emballasje av bazzill kartong. Jeg har fargelagt Magnoliajenta med distress og stanset ut ramme med rektangel spellbinders. Stanset ut border og pyntet sidene med, ellers har jeg brukt granbarpunch, metallpynt og blomster som pynt på lokket. Under lokket har jeg laget et hvitt panel hvor man kan skrive en liten hilsen.


Awards

I dag ble jeg kjempeovverrasket, rørt og veldig, veldig glad på samme tid. Jeg fikk mine første awarder fra Marianne. Tusen, tusen takk snille deg. Så hyggelig å lese det som står der. Det er vanskelig å plukke ut hvem som skal bli de heldige fordi mange fortjener dem. Ta gjerne en titt i disse bloggene.

Jeg vil gjerne gi awardene videre til:



Louise
Elin A
Tonje
Desiree
Anne Marit
Solveig
Gunnilla
Gunn Marit








Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er
ikke opptatt av utmerkselser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse. Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte.
Inkluder denne teksten i overskriften på awarden deres".

lørdag 10. januar 2009

Gaveeske

Først vil jeg takke dere alle sammen for at dere legger igjen hyggelige kommentarer, det er så
koselig å lese det som dere skriver. Klem til dere alle!!!
I dag er det et flott vintervær hos oss, så nå har jeg fotografert og laget meg nytt bloggtittelbilde
Bildet er tatt på trappa hjemme hos oss.
I det siste har laget en eske som jeg tenkte jeg skulle overraske noen med. Malen er hentet fra siste Ett Trykk. Jeg har brukt mønsterark og dekorert esken med. Stemplet med stempelglede sitt stempel og stanset ut små og store blomster og swirler, som igjen er dekorert med glitter. Metallblomstene og hjertene har jeg kjøpt hos Unik Hobby. Dette er min aller første eske, men det blir nok laget fler, for den er veldig gøy å lage.
Slik ser esken min ut:

torsdag 1. januar 2009

Dørskilt

Jeg har blitt bedt om å lage dørskilt til avdelingen vår i barnehagen. Avdelingen vår er en 0 - 3 års avdeling og heter Smutthullet. Jeg klarte jo ikke si nei til det, og da er jo hAnglerne et perfekt
utgangspunkt. Så nå har jeg malt og klippet i vei.....og slik ble dørskiltet:

Romjulsgave til meg !!!!


Se her da!!!
Er ikke denne esken lekker!!! Jeg fikk den av Kirsten i romjula - familien var på besøk der og
plutselig så kommer hun med denne gaven til meg - snill som hun alltid er!!! Esken er fyllt med sjokoladehjerter også, nam! nam! Jeg blir både rørt og glad på samme tid. Tusen takk vennen - setter utrolig stor pris på deg Kirsten! God klem til deg fra meg. Bedre venninne kan jeg ikke få!! Jeg viser den fram til alle som kommer innom, og esken blir beundret gang på gang. Jeg er vel verdens heldigste heldiggris!!!!